4f0c7e12bdd6245786cad98415b7bae34db415b6
top of page
  • aborrias

Waarom een rétraite een heel goed idee is...


Gisteren ontving ik dit artikel van Nikki, van The Breathwork Movement. Sinds een klein jaar zijn zowel Nathalie als ik lid van dit platform en ik kan het iedereen die veel interesse heeft in ademwerk aanraden. Er staat enorm veel informatie op, over allerlei soorten ademwerk. Daarnaast vind je veel tips & tricks als je met ademwerk wilt beginnen.

Dit artikel gaat over de vele voordelen van het doen van een meerdaagse rétraite. En in plaats van er stukjes uit over te nemen, deel ik hier graag de link.

Onze eigen rétraites dit jaar (in maart, april en juli) waren elk een wonder op zich. Inmiddels hebben Nathalie en ik het programma en onze samenwerking ge-finetuned. Het is nu heel even vakantie, maar in september gaan we verder: van 14 tot 17 september zijn we bij de Rode Beuken in de Achterhoek.

En van 7 tot 10 december weer in Amatisse in Helenaveen. Alle informatie hierover vind je op deze website, onder 'Agenda'.

Wij kijken uit naar meer mooie ervaringen, kennismakingen, processen. Het stemt ons dankbaar & vrolijk! en verwondert ons iedere keer opnieuw als mensen die elkaar niet kennen samen komen om drie dagen een innerlijke reis door te maken en dan herboren en als vrienden afscheid nemen. Wij kunnen het iedereen aanbevelen en verwelkomen je graag. Tot in september, of december, of ergens in 2024!


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page
4f0c7e12bdd6245786cad98415b7bae34db415b6