4f0c7e12bdd6245786cad98415b7bae34db415b6
top of page
  • aborrias

Ontpop Jezelf!

3-daagse retraite ademwerk & yoga - Maart 23/26, 2023


Met temperaturen onder nul en Kerst voor de deur, lijkt de lente nog heel ver weg. Thuis blijven, genieten van de kortere dagen, de lichtjes overal, en de rust die deze tijd met zich brengt is alles wat ik wil doen.


Echter de ervaring leert dat wanneer alle feesten voorbij zijn en de dagen weer langer worden, de blik weer meer naar buiten gaat.


En ook al is het dan nog volop winter, de lente komt weer in beeld. Zachtjes aan maak ik dan plannen voor de zomer en het verlangen naar licht, lucht en natuur wordt weer groter.
In dat kader hebben Nathalie (Gerards) en ik een programma samen gesteld om de lente te vieren en ons voor te bereiden op de zomer. Gedurende drie dagen gaan we een innerlijke reis maken, door middel van ademsessies, meditaties, systemisch werk en ontspanning.


Als locatie hebben we voormalig klooster Amatisse in de Peel gekozen. Een mooie locatie die alles biedt wat we nodig hebben, maar zonder extra luxe, zodat wij ons op ons programma kunnen concentreren en deelname voor meerdere budgetten mogelijk blijft.

We gaan op reis met een kleine groep, plus twee begeleiders. Denk je: 'dat wil ik ook!' laat het ons weten, dan zetten we je op de lijst. Voor uitgebreide informatie, klik hier!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
4f0c7e12bdd6245786cad98415b7bae34db415b6