4f0c7e12bdd6245786cad98415b7bae34db415b6
top of page
  • aborrias

1-dag's rétraite op Vrijdag 1 maart, met familieopstellingen & ademwerk


This program is offered in both English and Dutch, with translation available upon request.


Als je altijd al nieuwsgierig bent geweest naar familieopstellingen (systemisch werk) en/of ademwerk, dan is dit programma voor jou. Onze locatie voor vandaag is een knusse ruimte, gesitueerd in het groen, in Kortenhoef, ongeveer 5 kilometer van het hart van Hilversum. Na een warm welkom beginnen we met een introductie over systemisch werk (familieopstellingen), vergezeld van een drietal oefeningen die geschikt zijn voor alle deelnemers. Vervolgens gaan we verder met opstellingen voor degenen die een vraag willen inbrengen. Tot slot sluiten we dit deel van het programma af met een geleide meditatie/visualisatie.

Om 18.00 uur pauzeren we voor het diner (deelnemers worden vriendelijk verzocht hun eigen eten mee te nemen).

Na het diner, rond 19.00 uur, gaan we verder met een groepssessie Bewust Verbonden Ademwerk. Eerst leggen we uit wat dit soort ademwerk inhoudt en wat je kunt verwachten tijdens de sessie. Een geleide meditatie volgt, gericht op het stellen van positieve intenties voor ons werk vanavond.

Daarna gaan we verder met de sessie, die ruim een uur duurt. Je ademt op een bewuste en verbonden manier, waardoor je ruimte schept om jezelf te helen op lichamelijk, mentaal/emotioneel en geestelijk niveau. Ervaren begeleiders staan je bij om je te ondersteunen en te begeleiden in jouw proces. Om een veilige omgeving voor iedereen te garanderen, hanteren we een ratio van één begeleider per elke 4 of 5 deelnemers.

Na de sessie is er tijd voor een kopje thee en het delen van ervaringen voor degenen die dat willen.

Eerdere deelnemers hebben onze groepssessies beschreven als diepgaand en transformerend, waar iets essentieels geraakt is zodat gewenste veranderingen in gang gezet konden worden. Als de avond ten einde loopt, keer je met een glimlach op je gezicht, een open ademhaling en een licht hart weer huiswaarts.

Je kunt ervoor kiezen om je in te schrijven voor het hele programma, of alleen voor de middag (familieopstellingen) of avond (ademwerk).

Datum, tijd en prijs; Vrijdag 1 maart van 14.00 uur tot 21.30 uur. Hele dag: 110 Euro PP


Alleen de familieopstellingen workshop: van 14.00 tot 18.00 uur.

Prijs: 65 Euro pp

Alleen de ademwerk sessie: van 19.00 uur tot 21.30 uur Prijs: 45 Euro pp


Locatie:

'Yoga in de Tuin' Emmaweg 86 in Kortenhoef.


Voor meer informatie:

Stuur een mailtje naar Annemieke ademverlicht@gmail.com


Registratie

Klik hier


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page
4f0c7e12bdd6245786cad98415b7bae34db415b6